Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Warmtepomp via internet

Uw warmtepomp bedienen via internet? Het kan! Via een stuk software is het mogelijk om je warmtepomp te controleren en aan te sturen indien nodig.

Wat allemaal mogelijk is, hangt af van het merk van uw warmtepomp. Normaliter zou je wel in staat moeten zijn om de temperatuur binnen en buiten af te lezen, de status van je warmtepomp te checken en de belangrijkste parameters te checken en bij te sturen.

 

Online toegang via de webbrowser

Danfoss biedt deze mogelijkheid aan onder de naam ‘Danfoss Online’. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je aanmelden met een login en wachtwoord. Hierdoor wordt het mogelijk dat uw installateur zelf ook de status kan checken en bepaalde services van op afstand kan verlenen.
Zijn er kritische storen te merken, dan zal het mogelijk zijn een alarmmelding te ontvangen via SMS en/of per email die naar uzelf en/of uw installateur worden verstuurd.

 

warmtepomp internet Smartphone applicaties

De Mitsubishi Electric Remote App, te downloaden op de Play Store, stelt iedere gebruiker in staat hun Mitsubishi Electric klimaatsysteem op afstand te besturen.

Zo kan je van elke unit volgende instellingen wijzigen:

  • De stand (Uit, Verwarmen, Koelen, Drogen, Ventilator, Automatisch)
  • De temperatuurinstelling
  • De snelheid van de ventilator
  • De richting van het ventilatorblad

De ME Remote App kan GB-50 systemen besturen die zijn aangesloten op een LAN of het internet via een VPN verbinding

 

Meerdere warmtepompen applicaties.

Zo zijn er nog tal van fabrikanten die online toepassingen ter beschikking stellen. Check dus zeker eens op de site van uw fabrikant of kijk op de Play Store of het mogelijk is een smartphone app te vinden.

 

 

Offertes voor warmtepompen ontvangen?

Kies voor een erkend installateur en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van jouw warmtepomp. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende installateurs